Ove Lund, bestyrelsmedlem i DEH

by anton 0 Comments

Jeg har gennem en del år været medlem af bestyrelsen for Det Europæiske Hus. Vi er nu i gang med at få skabt en bredere medlemsbasis. Jeg håber derfor, at du vil overveje at blive medlem. Når jeg – meget undtagelsesvis – sender en opfordring af denne type, skyldes det, at Det Europæiske Hus gør en meget konkret indsats i Hviderusland, Kirgisistan, Moldavien og en række andre lande for at bedre vilkårene for særligt dårligt stillede mennesker i de respektive lande. Og – tro mig – det er mennesker der lever under vilkår, som vi dårligt kan forestille os. 

Jeg har selv været i Kirgisistan to gange – hvis du har lyst og ork kan du læse lidt om mine indtryk i vedhæftede dagbogsnotater

Men væsentligst af alt, synes jeg at det er vigtigt at bidrage til forståelse mellem mennesker. Det er formodentlig vores eneste chance for at modarbejde det stigende vanvid der præger flere og flere lande og den internationale forståelse og samarbejde.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>