Extraordinær Generalforsamling Dagsorden og Vedtægter for AMIS

Extraordinær Generalforsamling Dagsorden og Vedtægter for AMIS

Extraordinær Generalforsamling vil blive afholdt den 24. november 2020, kl. 17 på ENGHAVEVEJ 80, 4. SAL, 2450 KØBENHAVN SV (DISIE), pga. COVID-19 kan kun 10 personer deltage fysisk, men der bliver mulighed for at deltage online

Ved GF 2020 den 29. september 2020 blev det besluttet at afholde en ekstraordinær generalforsamling d. 24. november 2020 til endelig beslutning om DEHs fremtid, idet man indstillede, at DEH skifter navn til AMIS – A More Inclusive Society.

Dagsorden for extraordinær generalforsamling og vedtægter for AMIS er blevet udgivet, du kan finde dem på DEH’s hjemmeside på siden DEH formelt, eller ved at klikke: Åben Dagsorden for Extraordinær GF og Åben vedtægter for AMIS

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>